Serviciul de
administrare
imobil - de ce?

Ne-am setat obiectivul de a oferi o mai
bună experiență in domeniul imobiliar pentru proprietari, chiriași și cumpărători deopotrivă.

Cunoașterea pieței și buna înțelegere a nevoilor clienților ne-au ajutat să dezvoltăm produse și servicii aplicate și soluții personalizate. 
Scopul nostru este unul singur: să-ți aducem liniștea de care ai nevoie pentru a te concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

Răspundem prompt la neprevăzut.

Echipa noastră tehnică este pregătită să intervină la orice solicitare, în cel mai scurt timp posibil. Alocăm importanță prevenției problemelor tehnice, prin verificări periodice în apartamente. Tot așa, ne asigurăm că locuința este
păstrată în condiții adecvate.

Contracte și impozite.

Administrarea unui contract de închiriere este, de cele mai multe ori, costisitoare
și stresantă. Ca să vă ușurăm experiența, preluăm obligațiile pe care le aveți în raport cu administrația locala și furnizorii de utilități. De asemenea, achităm în numele dumneavoastră toate impozitele aferente proprietății.

Suport pentru chiriași.

Ne place să construim relații și cu locatarii și să ne asigurăm că le putem fi sprijin atunci când au nevoie.
Grija reală și comunicarea constantă ne-au ajutat să prelungim durata de închiriere a unei proprietăți până la 34 luni în medie (de trei ori media pieței).

Profitați de toată gama de servicii.

Valorile noastre sunt reprezentate prin fiecare membru al echipei. Credem cu tărie în livrarea unor servicii de calitate și ne mândrim cu gama largă de soluții profesionale pe care le oferim în piața de real-estate. 

Toate contribuie la construirea unei relații bazate pe încredere și la eliminarea unor activități stresante din programul dumneavoastră.

Lucrează

cu noi.