Despre 
echipa
noastră.

Formăm un grup de consultanți imobiliari, informați și conectați, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu. Înainte de înființarea agenției The Estate în 2012, membrii echipei noastre au lucrat pentru Colliers International.

Experiența noastră acumulată depășește
650 de imobile vândute, în complexuri rezidențiale de top (Central Park, Asmita Gardens, Carol Project, Green Lake, Rose Garden și Felicity). Am lucrat îndeaproape cu proprietari și chiriași deopotrivă, pentru a adapta cât mai bine pachetul nostru de servicii. Ne este ușor să dezvoltăm astfel relații de încredere.

PROPERTY MANAGER

Alina Goleanu

Cu energie și dorința de a face mereu "mai bine", Alina coordonează activitatea de administrare. Ea este cea care ințelege nevoile proprietarilor, urmărește activitatea zilnica a echipei și se ocupă de aspectele fiscale și legale ale închirierilor.

RENTAL MANAGER

Daniela Coteț

Sfaturi concrete despre cum să maximizăm potențialul unei proprietăți, analiză realistă de piață, promovare eficientă, selecție potențiali chiriași, vizionări, negocieri și contractare. Toate acestea intră sub umbrela Danielei.

Technical Coordinator

Lucian Ștefănescu

Oricând vorbim de "tehnic", vorbim despre Lucian. Are mare atenție la echilibrul fragil între timpul rapid de execuție, calitatea lucrărilor furnizorilor și bugetul corect alocat. Calm, calculat și dornic să îmbunătățească mereu.

Tenant Representative

Ana Gherasimov

Ne lăudăm cu faptul că suntem un sprijin necondiționat pentru chiriasii noștri. Iar asta i se datorează în mare Anei, care caută mereu soluții inovatoare pentru ei, în același timp fiind atentă ca fiecare chiriaș să-și respecte obligațiile contractuale.

Despre
valorile noastre.

Curiozitatea și grija ne-au ajutat să inovăm continuu și să ne apropiem de clienții noștri.

Credem în transparență și discuții deschise cu proprietarii și chiriașii și respectăm încrederea care ne este acordată.

Partenerii strategici

Începând cu 2017, din dorința de a oferi clienților un serviciu complet, plecând de la identificarea oportunităților de investiție, la asistența în cumpărare, închiriere și apoi administrarea proprietății, ne-am unit forțele cu cea mai bună echipă de vanzări rezidențiale din piață - Premier Estate Management.

Grija cu care ei aleg proiecte sustenabile, bine gândite din punct de vedere architectural și structural, se îmbină cu dorința noastră de a oferi oportunități de investiție cu un randament foarte bun.

Lucrează

cu noi.